Buitenlandse medewerkers nodig?

U zoekt buitenlandse medewerkers voor uw bedrijf?

Op zoek naar aanwerving van buitenlandse werknemers voor knelpuntberoepen? Bent u op zoek naar Poolse werknemers of vacatures. Daarvoor bent u op de juiste plaats. Zoals onze Buitenlandse onderaannemers in de bouw, Poolse medewerkers heel vakbekwaam zijn. Ook zeer ervaren in het werken in onderaanneming. Zoals in de bouw. Zij weten wat er van hen wordt verwacht. Ze zijn enorm gemotiveerd en dankbaar personeel! Zelf hebben ze geen probleem met overuren en/of weekendwerk doen! Buitenlandse Werknemers is een onderdeel van Europese Arbeiders met al 15 jaar ervaring.

Er zijn voldoende werkzoekenden. Maar er is een tekort aan vakbekwame mensen. Daarom werken wij uitsluitend met gekwalificeerde professionals met een technische achtergrond. Als u momenteel op zoek bent naar extra werkkrachten in de bouw, productie en vele sectoren. Met onze jarenlange ervaring in het aanbieden van onderaannemers in verschillende sectoren. Zijn wij de ideale partner voor u. In het zoeken van gemotiveerde arbeiders uit Polen, Tsjechië, … Bij ons ligt de nadruk op betrouwbaarheid en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

De kostenlast van u bedrijf efficiënt aanpakken en verbeteren, met buitenlandse medewerkers?

Flexibele en gemotiveerde buitenlands personeel voor uw bedrijf. Ook voor knelpuntberoepen bij buitenlandse werknemers. Heeft u bepaalde vragen? Aarzel niet en neem dan gerust contact op. Wij zullen u ten rade staan. Bent u op zoek naar een ander profiel? Buitenlandse Werknemers gaat voor u op zoek naar een geschikte werknemer.

Wil je meer weten over hoe je buitenlandse medewerkers moet aanwerven?

buitenlandse medewerkers
buitenlandse medewerkers
buitenlandse medewerkers lasser

Vraag uw offerte aan

U wilt een offerte of wil je meer weten over de aanpak van Buitenlandse werknemers? Neem vrijblijvend contact op!