Opzoek naar buitenlandse werknemers in België?

U zoekt Buitenlandse werknemers in België?

Opzoek naar aanwerving van buitenlandse werknemers in België? Bent u opzoek naar poolse werknemers of vacatures. Dan bent u op de juiste plaats. Onze Buitenlandse onderaannemers in de bouw , Poolse medewerkers zijn heel vakbekaam, ook zeer ervaren in het werken in onderaanneming. Zoals in de bouw. Zij weten wat er van hen wordt verwacht. Ze zijn enorm gemotiveerd en dankbaar personeel! zelf hebben ze geen probleem met overuren overuren en/of weekendwerk doen! Buitenlandse Werknemers is een onderdeel van Europese Arbeiders met al 15 jaar ervaring.

Er zijn voldoende werkzoekenden. Maar er is een tekort aan vakbekwame mensen. Daarvoor werken wij uitsluitend met gekwalificeerde professionals met een technische achtergrond. Als u momenteel op zoek bent naar extra werkkrachten. Zoals in de bouw, productie en vele sectoren. Want met onze jarenlange ervaring in het aanbieden van onderaannemers in verschillende sectoren. Zijn we de ideale partner voor u. In het zoeken van gemotiveerde arbeiders uit Polen, Tsjechië, … Bij ons ligt de nadruk op betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De kostenlast van u bedrijf efficiënt aanpakken en verbeteren?

Flexibele en gemotiveerde buitenlands personeel voor uw bedrijf. Ook voor knelpuntberoepen bij buitenlandse arbeiders in België. Heeft u bepaalde vragen? Aarzel niet en neem dan gerust contact op. Wij zullen te woord staan. Bent u op zoek naar een ander profiel? Buitenlandse Werknemers gaat voor u op zoek naar een geschikte werknemer.

Wil je meer weten over hoe je buitenlandse werknemers moet aanwerven in België?

Buitenlandse werknemers in België
Buitenlandse werknemers in België

Vraag uw offerte aan

U wilt een offerte of wil je meer weten over de aanpak van Buitenlandse werknemers? Neem vrijblijvend contact op!