U zoekt naar Poolse werknemers?

Op zoek naar Poolse een werknemer, arbeider of Poolse onderaannemer?

Bent u op zoek naar Poolse werknemers of vacatures? Uitzendbureau buitenlands personeel. Daar zou u ons mee kunnen vergelijken. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde professionals met een technische achtergrond. Als u momenteel op zoek bent naar extra werkkrachten in de bouw, productie en vele sectoren. Zijn wij de ideale partner voor u. Met 15 jaar ervaring. Alles in overeenstemming met de Europese en Belgische wetgeving

Waarom kiezen voor een Poolse werknemer arbeider?

Het is niet altijd gemakkelijk om gemotiveerde en vakbekwame arbeiders / personeel te vinden in eigen land. Onze Poolse werknemers zijn heel bekwaam, ook zeer ervaren in het werken in onderaanneming. Zoals in de bouw. Zij weten wat er van hen wordt verwacht. Ze zijn enorm gemotiveerd en dankbaar personeel! Zelf hebben ze geen probleem met overuren en/of weekendwerk doen!

Flexibele en gemotiveerde buitenlands personeel voor uw bedrijf. Heeft u bepaalde vragen? Aarzel niet en neem dan gerust contact op. Wij zullen u te woord staan. Bent u op zoek naar een ander profiel? Buitenlandse Werknemers gaat voor u op zoek naar een geschikte werknemer.

Poolse werknemers
Poolse werknemers op de werf
Poolse werknemers op de bouw

Vraag uw offerte aan

U wilt een offerte of wil je meer weten over de aanpak van Buitenlandse werknemers? Neem vrijblijvend contact op!